| Jager a întrebat:

Salut TpU. Am o problema mica-mare.Inainte am avut pe pc Windows XP si m-am plictisit intr-o zi si, am cautat pe Google Windows 7 Ultimate.L-am instalat si am stat asa o vreme cu win 7.Peste o saptamana, am obs. ca pc-ul merge cam greu..si ma gandeam daca pc-ul are 1 Gb RAM si eu am 2 Windows-uri instalate in pc..se folosesc cam multe resurse..Stie cineva cum sa dezinstalez Windows 7 Ultimate din pc? Daca e nevoie o facem cu TeamViewer. Funda raspunsului corect! happy. A da si lasati id-ul de Messenger.

5 răspunsuri:
| taken a răspuns:

Daca vrei sa stergi Windows-ul vechi:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Daca vrei sa dezinstalezi Windows 7 probabil va trebui sa instalezi din nou sistemul de operare.

| oÎngerașul a răspuns:

@SportExtrem
Ți-aș recomanda să duci PC-ul la un expert, la un reparator. Iți poți cumpăra CD-uri cu Windowsurile respective.Nu trebuie să le descarci de pe net pentru că vei avea 2 windowsuri pe PC si e grav.
Și eu am Windows 7 Ultimate si e un windows foarte praf! L-am dezinstalat si am instalat Windows XP, si merge mai bine!
Baftă!

| taken a răspuns (pentru oÎngerașul):

Windows 7 Ultimate este foarte OK. Poate ai tu un PC slab.

| myhay2000 a răspuns:

Reinstaleaza-ti windows-ul si fa in acest mod : dai restart la pc si apasa de mai multe ori F11 (trebuie sa ai CD bagat in pc cu win) si apoi dai pe a 3 (folosesti sagetile), apoi urmezi toate alea si o sa iti apare cv cu format.
Y! M : myhaytza_fotbalistul2009

Iti voi explica eu totul