| ScortSyndicate90 a întrebat:

Am o problema nu stiu sigur daca steamul are probleme sau buguri de la windows! (Am windows 10) Deci...eu am descarcat unturned..am vrut the division dar am facut un experiment de descarcare cu unturned deoare ce este mic in dimensiune. Problema este urmatoarea: L-am descarcat si instalat,da dupa descarcare se face un transfer care daca se termina se actualizeaza respectivul joc apoi poti sa il joci. La mine nu merge transferul practic descarcarea, desi am net de peste 1gb/sec pe fibra optica de ultima generatie viteza de descarcare este sub 10 sau 20mb/sec! Apoi pur si simplu se opreste la jumatate sau aproape de sfarsit dupa care sta 1 min si se blocheaza pc ul iar marginile steam-ului devin albe (marginea de sus) si ramane asa! Singura modalitate de a opri asta este sa opresc pc ul de la buton si sa intrerup transferul! Este o problema foarte enervanta si chiar nu stiu ce sa ii fac steamului...o fi bug al windowsului o fi problema la steam o fi ceva cu hdd ul sau ssd-ul? Ce poate fi! Ajutor va rog! (Mentionez ca nu am descarcat de pe steam decat unturned si am intampinat aceasta problema. Nu am descarcat si alt ceva sa vad daca face la fel

1 răspuns:
| EduardAndreiCoroiu12 a răspuns:

Este de la Windows, se intampla pe foarte multe calculatoare cu Windows 10 in ultima vreme. Microsoft nu face o treaba prea buna.
Si mie mi se intampla si cu Steam si alte programe.
Nu exista solutie decat sa iti faci backup la fisiere si sa instalezi o versiune de Windows 10 mai veche sau un Windows mai vechi (de recomandat Windows 8.1 Pro) sau poti chiar sa-ti bagi Linux deoarece cam orice lucru ce merge pe Windows merge si pe Linux (Recomand Ubuntu)