Frate, nu am ce placa de baza sa iti recomanda pentru procesorul tau, este generatie tare veche si nu merita sa bagi bani in ce ai tu acum, dar daca vrei o placa de baza care sa iti mearga procesorul care il ai tu, iti recomand GeForce 6100-M7, poti sa pui procesorul tau si poti sa pui o placa video pe pci express, gasesti placi video de 1 gb si la 120 de lei. Bafta
Trebuie sa iti schimbi cam tot pc pentru... a putea face ceva. Nu merita sa schimbi tot si sa ramana procesorul vechi.Plus ca nu mai gasesti placa de baza care sa se potriveasca procesorul ala pe ea. Decat la mana a doua. Un calculator nou te duce undeva la 900-1000 pentru ce vrei tu nu pentru jocuri. Cu toate ca poti sa joci destule jocuri puternice
Placa de baza e c'am veche , poti sa pui placa video doar pe agp si rami mi se pare ca iti itrebuie DDR1, eu zic ca nu merita sa bagi bani in asta, cu banii care ii ai pentru placa video si rami poti sa iti cumperi o placa de baza decenta, si cu timpul sa faci un calculator pe piese, ce buget ai?
Frate, nu am ce placa de baza sa iti recomanda pentru procesorul tau, este generatie tare veche si nu merita sa bagi bani in ce ai tu acum, dar daca vrei o placa de baza care sa iti mearga procesorul care il ai tu, iti recomand GeForce 6100-M7, poti sa pui procesorul tau si poti sa pui o placa video pe pci express, gasesti placi video de 1 gb si la 120 de lei. Bafta
Ook.NIVDIA este cea mai buna placa video din unvers si chiar ti se potriveste Rami 4, 5 sau 6