| Marius230A a întrebat:

Salut TPU.

Am o problema pe care am rezolvat-o.

Ca imi apare numele vechi la PC si nu imi mai apare sa-mi fac configuratia la setap.

Windows User Experience

Customize Windows installation.
Create a local account with username
Set regional options to the same values as this user.
Disable date collection skyp privacy questions

Trebuie sa le las debifate? Ca sa nu mai imi sara la setap si la configurare si sa-mi pot pune alt nume la o noua reinstalare?

3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Dacă doriți să creați un cont local nou cu un nume de utilizator diferit și să setați opțiunile regionale la aceleași valori ca utilizatorul actual, atunci ar trebui să selectați opțiunea "Customize Windows installation" (Personalizare instalare Windows) în timpul procesului de reinstalare a sistemului de operare.

Cu privire la opțiunea "disable data collection Skype privacy questions", aceasta opțiune controlează colectarea de date de către Skype și întrebările privind confidențialitatea. Dacă doriți să dezactivați această opțiune, puteți selecta aceasta.

In final, totul depinde de preferinta ta personala cum vrei sa configurezi sistemul si cum doresti sa functioneze acesta

| NLS a răspuns:

Presupun ca sunt casutele din Rufus, inainte sa inceapa efectiv sa scrie pe Stick.

Trebuie toate bifate! (in afara de cea de jos), dar doar cea cu Local Account are legatura directa cu ce doresti tu sa faci.

Disable data collection impiedica noul Windows pe care o sa-l instalezi sa mai colecteze date (tastele apasate) si sa le trimita la Microsoft.

| Bula a răspuns (pentru NLS):

Oare?
Crezi ca impiedica? laughing