Ai lasat putin spatiu in C. Foloseste Ccleaner pentru ati sterge fisierele care nu mai au ce cauta acolo... http://www.filehippo.com/download_ccleaner
Intra in My Computer->disc C ->aici verifica fiecare folder cu click dreapta ->proprietati si vezi cat ocupa din spatiul alocat partitiei C
Ce windows a instalat? posibil ca atata spatiu sa fi fost liber si inainte sa fi pus acel dvd cu jocul, dar sa nu fi observat voi? e putin 4 gb lasati pentru partitia C! banuiesc ca nu are hdd sub 80 GB in ziua de azi! trebuia sa faca o partitie C de minim 10-15 GB ca sa ai loc de invartit! bafta!
Probabil jocu sa instalat singur. Cauta la program files si muta jocu pe partitia D sau stergel, sau dezinstaleazal din control panel ad or remove programs
Baiatu
aiinstalat windows 7 si nu ai reformatat partitia e un foldermicut acolo de vreo multa memorie windows.nu mai stiu vezi situ
Nu a instalat windows 7, tot XP a instalat, si are hard in jur de 80GB, din care 10GB e partia C.si am cautat jocu prin C(m-am gandit cum ai zis tu ioanmarius, s-o fi instalat singur)dar nu am gasit, am verificat folderele din C sa vad cat ocupa si toate laolalta. abia daca fac vreo 6GB, voi incerca cu Ccleaner.va multumesc pentru raspunsuri
Am mai patit si eu,dar la mult timp dupa ce am inst windows, si eu aveam ce sa sterg, am sters si in 2 min era plin iar,fara sa instalez nimic, fara sa bag dvd in comp, am schimbat windowsu si o mers...incearca si u,si fa partitia mai mare la C, daca ai hard mic, ia-ti unul extern
anonim_4396 întreabă: