| ASimpleUser a întrebat:

am o problema urgenta si foarte grava in calculator.va rog fiti expliciti si seriosi fara glume sau alte deastea.am dat o scanare cu kaspersky lab 2012 si n-aveam rabdare sa astept pana se termina asa ca am pus-o pe stop si am inchis-o dupa aceea am incercat sa intru in mozilla pe internet si mi-a aparut o eroare pe care scria "can't open this item, it might have been moved, renamed or deleted. do you want to remove this item?" si scria yes or no si am apasat pe no si am mai incercat odata si tot asa imi aparea.i-am dat un restart la pc si cand am vrut sa intru din nou imi dadea aceeasi eroare si nu numai atat pe langa mozilla toate celelalte browsere de internet pe care le am(internet explorer si google chrome) dadeau aceeasi eroare si nu se mai deschide absolut nici un program din pc-ul meu.nu imi da nici o eroare la celelalte pur si simplu nu se deschid. daca stiti vreo solutie la aceasta problema spuneti-mi si mie in cel mai scurt timp.

3 răspunsuri:
| AxelBv a răspuns:

Nu pot sa nu ma amuz de username-ul tau...
1) Dezinstaleaza tot ce nu merge.
2)Restart windows.
3) Daca tot nu merge, reinstaleaza windows-ul.
4) You are not legion.

| Crisstyanos a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul si daca nici asta nu merge poti sa-i spui bye-bye si sa-ti iei alt pc

| ASimpleUser explică (pentru Crisstyanos):

Pana ati raspuns voi am reinstalat deja windowsul si merge...mersi oricum