Am sa incerc sa iti explic ca la un copil de 5 ani
Daca ai umblat in spate acolo l-ai desfacut ventilatorul ai grija sa nu il fi pus putin inclinat ca sa atinga pe marginea carcasei ca asa am patit si eu mergea inainte ventilatorul de ziceai ca PC meu e un tractor si la propriu si la figurat nu puteai sa stai in camera.
Acu nu stiu daca ai inteles mai verifica odata cum l-ai sa nu fie nici spre stanga nici spre dreapta sau mai sus ori mai jos.
Apropo suruburile nu se strang cat poti tu de tare trebuie date inapoi 1 filet 2.
Desfa sursa (probabil cel din sursa face galagie) si schimba/unge ventilatorul
PS: si mie la fel imi facea ventilatorul... mai se si invartea incet, nu mai facea racirea asa cum trebuie, dar dupa ce l-am schimbat PC-ul nu mai face nici un zgomot, decat ventilatorul de la procesor atunci cand randez ceva video.
Ventilatorul ala e asezat pe un fel de suport din plastic. E posibil sa se fi rupt/crapat/fisurat suportul ala si de-aia face asa. Inlocuiesti suportul si se potoleste.
Ati fost rapizi si de aceea va multumesc, doar ca ventilatorul e pus corect si nu atinge nimic am verificat de 5ori credeti-ma si nu numai eu si alti 2 colegi de clasa si 1verisor si 1 prieten si chestia e ca acum 1h dupa ce am deschis calculatorul l-am lasat 10minute apoi nu a mai facut sunetu ala urat....si nu am deloc probleme cu ventilatia mereu unitate e rece niciodata nu e calda calda si nici nu stiu cui s-ai dau funda acum? eu zic ca toate raspunsurile au fost bune dar ardnaxur1961 vad ca esti deja expert TPU deci zic ca sa te exclud sa nu te superi asa ca o sa-ti dau tie MadalinAlin funda caci introduaicinumele a dat un raspuns scurt si cel mai vazusem in alte situri ca raspunsuri la o problema asemanatoare cu a mea
N-am de ce sa ma supar. In fond, eu sunt complet antitehnica. Ti-am spus doar ce-am patit EU in sensul asta. Norocul meu ca atunci, era fi-meu acasa si a rezolvat problema. Ca, daca era pe nadejdea mea, ma dadeau vecinii in judecata ca fac zgomote insuportabile.