Ti-au esuat niste update-uri si le da rollback ca sa nu iti lase PC-ul intr-o stare inconsistenta. E ok chiar daca e neplacut.
Windows Update este o componentă esențială pentru buna funcționare a sistemului de operare Windows, indiferent de versiunea pe care o ai. Este metoda prin care Microsoft oferă nu numai actualizări, ci și corecții pentru bug-uri, probleme de securitate, vulnerabilități ce nu prea pot fi acoperite de un antivirus.
Asa este, in teorie, ca practic este un rahat care iti distruge si incetineste pc-ul! Iar aceasta problema a fost picatura care a umplut paharul! Dar vreau sa stiu de ce si daca sunt singurul caruia i s-a intamplat, si daca este de la mine sau de la ei! Multumesc oricum...Dar mai astept fireste, raspunsuri si ajutor!
Dacă ai un pc mai vechi, da, se poate sa simți un mic delay. Nu ești singurul căruia i s-a întâmplat, majoritatea primesc update-uri regulat sau își fac update-uri.
Dacă nu mai doresti sa ti se facă update-uri la pc, atunci intra pe acest link și dezactivează actualizările automate:
https://devicebox.ro/......ws-10.html
Multumesc mult! Admit nu am un pc haualeu racheta dar eu zic ca e bun Doamne, cam vechi dar bun i5 skylake 3.2 ghz gtx 950 1tb etc stocare 4gb ram ddr 4 etc adica eu zic ca e bunicel, intr-adevar trebuie sa fac upgrade mai ales la ram la cel putin 8 12 sau 16gb dar in rest e bun! Din pacate nu toata lumea are bani de pc-uri si tehnologie de la nasa de ultima generatie ! Multumesc inca o data.
Citisem un comment al unui tip de pe un site, cum ca toate update-urile care se fac la telefoanele iPhone, îngreunează aplicațiile și modul de operare a sistemului iOS. Le fac cu scop de marketing, adică lumea sa renunțe la iPhone-urile mai vechi și sa-și achiziționeze iPhone-uri de generație mai noua.
Acum ca ar fi adevărat, numai ei știu treaba asta, dar mulți au sesizat aceata problema și au mai renunțat in a mai face update-uri.
Așa și in cazul tău, cel mai bine e sa îți instalezi din nou windowsul, apoi dezactivezi Windows update și nu cred ca vei mai avea probleme.
Multă baftă.
Am Windows 10 Home 32 bits pe AMD Athlon 64 X2 (procesor de peste 10 ani) si 2 GB RAM. Merge de rupe, toate update-urile facute la zi mereu.
Tirana_Nentori_1918 întreabă:
FloFlorentina întreabă: