Daca nu merge inseamna ca nuai smenal suficient, si de aceea telefonul nu se poate conecta la el.Succes!
Salut. Am semnal aproape full.
Are filtrare după Mac, doar aparatele îregistrate deja se pot conecta.Rezolvarea e :deschizi un browser tastezi 192.168.1.1,sau192.168.10.1se deschide Web configurator, cauți filtrare după Mac și adaugi și Mac-ul tău(clone Mac)
Daca ai putea fi putin mai precis ( andreim191 ), raman vesnic dator.
Mersi frumos, dar nu prea inteleg, daca bag 192.168.1.1 imi apare sa bag username si parola si aici m-am pierdut.
Adică deschide Internet Explorer sau Mozilla și tastează adresa
Admi admin
Important e IP Address Filter/MAC Address Filter/Domain Filter să adaugi telefonul tăuWireless MAC Filtering este cea mai simpla metoda pentru limitarea accesului intr-o retea wireless. Doar echipamentele wireless, carora in prealabil le-a fost inregistrata adresa MAC in router sau Access Point, se vor putea conecta in reteaua wireless.
Nu merge cu Admin user admin pass
Ba da, am intrat ( admin admin )
Dar nu are filtru pentru mac : Wireless MAC Address Filtering: Disabled
Atunci alta e problema:Ai programul programul root explorer instalat pe telefon,. Intri in root explorer, si te duci in folderul /system. Apasati butonul W/R. Faci o copie de rezerva a fisierului wpa_supplicant (din /system/bin) oriunde doresti(sa nu il pui in aceeasi locatie cu fisierul de la punctul root explorer). Muti fisierul wpa_supplicant de la punctul 1 in folderul /system/bin.Restart la telefon.
La '' apasati butonul W/R " nu inteleg care e ala. Multumesc
settings->wireless and networks MORE->Mobile Networks->si la Access point names să fie selectat serviciul de internet nu de wap.
Este selectat serviciul de internet ( nu am decat internet si MMS )
Salut, verifica semnalul retelei respective, daca nu ti-a mers nici odata, e posibil sa aiba reteaua ceva. La telefon, nu ai nevoie de nici o setare, trebuie doar sa te conectezi.
Semnalul e bun, si reteaua mi-a mers cu ceva timp in urma.