| User257 a întrebat:

Salut TPU, am o telecomanda Leotec Supertel, am 2 tv-uri și nu știu pe ce buton sa apas sa o programez, pe ce sa selectez Tv1, Tv2, Vcr,Aux,Sat,ce coduri sunt pentru Utok U24HD2A și pentru MTlogic TVDVD-2022HD. Am incercat codurile și nu au mers, nu mai am nicio telecomanda originala decât asta programabilă, nu am nici manualul cu instrucțiuni, va rog să mă ajutați.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

E greu de programat ai cartea telecomenzii cu codurile? Daca nu o mai ai pe aia numai poti face nimic, insa daca ai cartea manualul telecomenzii acolo ai toate codurile la majoritatea aparatelor la care poti folosii telecomanda, si cauti marca televizorului tau, si vezi ce coduri scrie acolo in manual, le pui pe rind pe fiecare si cu unul din acele coduri va functiona, ce marca este televizorul? Este cu tub sau Lcd, si de ce nu cumperi telecomandă originală pentru televizor? De ce te chinui cu astea pilot care sunt foarte proaste, codurile nu tin mult si trebuie mereu sa o reprogramezi sa reintroduci acelasi cod, si cu o telecomanda pilot nu poti intra in meniul televizorului asa cum o faci cu una originala cu care cauti canale memorezi, setezi culori contrast etc.

| User257 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Tv Utok este Led și Tv Mtlogic este LCD sunt sigur că telecomanda originala este mai bună decât universală pentru că nu mai stai sa o programezi și nu toate televizoarele sunt compatibile cu telecomanda universala, am căutat telecomanda originala dar nu am găsit pentru că nu sunt așa cunoscute brandul mai bune sunt Televizoarele Samsung macar găsești telecomanda originală.