Cum este tiuitul? Continuu, bip-uri? Descrie cat mai clar pentru ca acele tiuituri iti spun care e problema.
Ex. Un beep lung si doua scurte.
Ar pute-a fi RAM-ul verifica sa vezi daca nu a iesit vreo compunenta(harddisk, placa video, placa RAM, etc)
Deschide unitatea si scoate ramura daca ai mai multe scoatele pe toate si stergele cu ceva umed dar daca nu cu gura asa am patit si eu si a functionat Bafta
Omule, dac vrei sa stergi cu ceva umed sau cu gura incearca cu "ramura" de copac. Lasa RAM-ul de la calculator in pace si nu il sterge cu nimic umed. Eventual sufla-l cu un spray sau cu altceva daca vrei sa dai praful de pe el.
Asculta eu am dat un exemplu nu o sa pateasca nimic RAM-ul pc daca vrei sa stii si am incercat si cu gura de multe ori si nu a patit nimic fiindca nu a functionat cu spray
Acuma face fiecare ce vrea. Eu stiu ca la RAM e bine nici cu mana uscata sa nu-l atingi din cauza energiei statice. Cu umed nu as risca dar... Who am I to judge?
Se poate sa fie dela procesor sau cooler daca nu iai mai schimbat pasta termoconductoare
anonim_4396 întreabă: