De unde ai cumparat solutia de la chinazi? exsista o solutie Hama led-oled home entertainment
Da-mi link de unde o pot cumpara te rog, eMAG sau alt magazin cunoscut.
Eu am luat de aici: https://www.amazon.co.uk/......000I7D7OG.
Cum se numeste magazinul de la care ai luat-o si spune-mi daca ti-a mers
Nu merge... cu nimic sa scapi din pacate. Trebuie dus la service. Si eu am ecranul telefonului patat cu "coliva". Adica l-am patat cu coliva cand mancam si acum a ramas o pata de toata frumusetea. Am distrus frumusete de telefon. La service nu l-am mai dus, l-am lasat asa
Da a mers perfect magazinul e in roma daca ai pe cineva sa tio cumpere si sa tiotrimita?
Sunt unele magazine internationale, doar spune-mi numele magazinului te rog!
Of, nu exista in Romania, sti cum se numeste produsul? Ca numele care mi l-ai dat mai sus nu se gaseste pe net decat produse hama de curatat monitoare si sunt foarte multe. Daca in continuare folosesti solutia spune-mi numele modelului te rog.
Am gasit in Romania acest spray multumesc mult pentru ajutorul acordat, o sa il incerc!
Tu zici ca ti-a mers sa cureti petele de pe monitor din cauza spirtul lui cu acest spray?
Da eu am avut 2 pete dar nu de la spirt si vad ca au disparut
Eu am pete mici, marunte peste tot pe ecran din cauza alcolului sper sa nu se mai vada si sa ai dreptate, daca nu va merge mi-as pierde toate sansele si l-as lasa asa, si asa nu e asa ieftina solutia.
anonim_4396 întreabă:
Andrei1124 întreabă: