| foxsilver a întrebat:

Am pe laptop Windows 7 si conexiune internet Dial-up.De regula folosesc Google Crome.Cum pot sa-mi maresc viteza conexiunii la internet? Am incercat cu Auslogics Internet Optimizer, dar n-am vazut nici o schimbare.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Păi asta nu ai cum numai dacă schimbi furnizorul de servicii de internet sau modifici abonamentul cu unul ce are viteză mai mare.Resu programelor îs prostii ce nu face nimic.Succes

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok,nu primesti mesaje decat de la prieteni, asa ca o sa te rog aici sa-ti vezi de viata ta.Presupun ca stii despre ce vorbesc, nu? Mergi mai departewinking.

| rutanklan a răspuns:

Dude, e 2012, nici in uganda nu mai au conexiune prn dial up. Schimba inadsl, cablu, wimax, hsdpa si nu mai instala prostii.

| DeyCj a răspuns (pentru rutanklan):

și eu am conexiune pe dial up(pppoe) de la RDS și merge brici netul, deci nu e o regulă :-P

| Ţăpeşu a răspuns:

Păi, ştiu că nu o să-ţi convină, dar Opera are o viteză mai mare. Ai putea încerca să-ţi schimbi browserul.

| magicianul a răspuns:

Vezi că ai 666 de răspunsuri,așa că grăbește-te cu un sfat -ceva,să nu fie vreun semn, Doamne ferește...
Sau mai spune un banc...
Să mai râd și eu, că n-am mai făcut-o de luni bune.
În fine, hai că mai vorbim, pa.

| ReDcss a răspuns:

Eu am mers cu modemul la POSTA si acolo mi-a instalat pe el un fleak si acum merge netu mai bine