| FloriniReaL a întrebat:

Am primit de la un prieten o tableta Allview city+ si nu o pot folosi. Se misca infernal de greu. Nu mai zic ca la aplicatii precum Facebook (unde am stat 1 ora dupa ce am instalat aplicatia la "Setting Up Facebook"), messenger nu merge deloc, se încarcă putin apoi imi apare ca aplicatia s-a blocat. Nici macar browsing nu pot face. Stiu ca nu e o tableta strălucită, dar am vazut ca la majoritatea merge. Asta de ce se blochează asa? Solutii, va rog? Fara reset data, cache, deja am facut asta. Dau FUNDA! Helpppp
Ps: Tableta nu este noua, si mi se.blochează pana si in setări, fara. aplicatii pe fundal

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Crezi că dacă era bună ți-o mai dădea amicul?!?
Încearcă o revenire la setările din fabrică. Ar trebui să își mai revină.

| FloriniReaL explică (pentru mihai69):

Citeste tot daca tot vrei sa răspunzi.

| mihai69 a răspuns (pentru FloriniReaL):

Am citit - nu scrie nicăieri că i-ai fi făcut o readucere la setările din fabrică. Dacă tu asta înțelegi prin reset - atunci ori nu știi ce e ăla, ori nu ai făcut restaurarea tabletei.

Am zis fara raspunsuri gen reset data, cache. daca ai putin habar despre ce vorbesc, e vorba despre meniul recovery Android.
Acolo am folosit wipe data / factory reset si wipe cache. este exact acelasi lucru.

În cazul ăsta, ai un suport pentru căni destul de bun. Probabil memoria ei e pe ducă, iar timpul necesar corectării erorilor omoară procesul de citire și scriere pe zona de memorie considerată SSD (hard disc).

Nicio solutie disponibila?

Din păcate, nu. Dacă era PC, schimbai SSD-ul. Așa, n-ai ce face, chip-urile sunt lipite pe placă.

| Clorox a răspuns:

Nu ai ce sa faci, e o tableta extrem de proasta!

| FloriniReaL explică (pentru Clorox):

Stiu, dar a avut o un an si nu a avut probleme, doar in ultima vreme a început să i se miste greu

| Clorox a răspuns (pentru FloriniReaL):

Frate, are 512 MB RAM, nu prea ai ce sa faci cu ea, asa si eu, am acasa o tableta antica, cred ca-i mai proasta decat a ta si na... Rar o folosesc!
Nu ai ce sa le faci!

| FloriniReaL explică (pentru Clorox):

Tableta s-a miscat ok, nu e dn vina ramilor, nu va mai dati destepti daca nu aveti habar despre ce este vorba.

| Clorox a răspuns (pentru FloriniReaL):

Treaba ta, eu am mai avut parte de utilizatori ca tine! Nu mai are rost sa explic, baftawinking