Crezi că dacă era bună ți-o mai dădea amicul?!?
Încearcă o revenire la setările din fabrică. Ar trebui să își mai revină.
Citeste tot daca tot vrei sa răspunzi.
Am citit - nu scrie nicăieri că i-ai fi făcut o readucere la setările din fabrică. Dacă tu asta înțelegi prin reset - atunci ori nu știi ce e ăla, ori nu ai făcut restaurarea tabletei.
Am zis fara raspunsuri gen reset data, cache. daca ai putin habar despre ce vorbesc, e vorba despre meniul recovery Android.
Acolo am folosit wipe data / factory reset si wipe cache. este exact acelasi lucru.
În cazul ăsta, ai un suport pentru căni destul de bun. Probabil memoria ei e pe ducă, iar timpul necesar corectării erorilor omoară procesul de citire și scriere pe zona de memorie considerată SSD (hard disc).
Nicio solutie disponibila?
Din păcate, nu. Dacă era PC, schimbai SSD-ul. Așa, n-ai ce face, chip-urile sunt lipite pe placă.
Stiu, dar a avut o un an si nu a avut probleme, doar in ultima vreme a început să i se miste greu
Frate, are 512 MB RAM, nu prea ai ce sa faci cu ea, asa si eu, am acasa o tableta antica, cred ca-i mai proasta decat a ta si na... Rar o folosesc!
Nu ai ce sa le faci!
Tableta s-a miscat ok, nu e dn vina ramilor, nu va mai dati destepti daca nu aveti habar despre ce este vorba.
Treaba ta, eu am mai avut parte de utilizatori ca tine! Nu mai are rost sa explic, bafta
banculescueduard2002 întreabă: