| MirceaRadu21 a întrebat:

Am primit raspuns de la Google Andsense care este urmatorul:Probleme:

Conţinut insuficient
---------------------

Detalii suplimentare:

Conţinut insuficient: pentru a primi aprobare pentru AdSense şi a afişa anunţuri relevante pe site, paginile trebuie să conţină suficient text pentru a putea fi examinate de specialiştii noştri şi pentru a-i permite crawlerului să afle care este subiectul acestora.

Pentru a rezolva această problemă, consultaţi următoarele sugestii:

- asiguraţi-vă că paginile conţin suficient text - site-urile care conţin în special imagini, videoclipuri sau animaţii flash nu vor fi aprobate;
- conţinutul trebuie să aibă propoziţii şi paragrafe complete, nu numai titluri;
- asiguraţi-vă că site-ul este finalizat şi lansat înainte de a solicita includerea în programul AdSense; nu trimiteţi solicitarea cât timp site-ul se află în versiune beta ori în curs de creare sau dacă acesta este reprezentat doar de un şablon de site;
- plasaţi codul de anunţ într-o pagină funcţională de pe site. Aceasta nu trebuie să fie pagina principală, însă paginile de probă care nu conţin altceva decât codul AdSense nu vor fi aprobate;
- asiguraţi un sistem de navigare clar pentru vizitatori, astfel încât aceştia să poată găsi uşor toate secţiunile şi paginile de pe site;
Intrebarea mea este de ce imi spune ca nu am suficient continut cand eu am un site de stiri si am 402 postari in toate categoriile de >stiridaca stie cineva ce sa fac..http://www.d-news.ro
Dau funda

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

- conţinutul trebuie să aibă propoziţii şi paragrafe complete, nu numai titluri

Pe pagina principala ai numai poze si titluri! Cred ca o scurta descriere la fiecare articol te-ar scoate din impas! Scoate scrisul ala boldat din articole!

| MirceaRadu21 explică (pentru K0sti):

Si cum sa fac sa pun descrierea? Sunt nou in domeniu si nu prea stiu cum se face. Daca poti sa ma ajuti ti-as fi foarte recunoscator.Multumesc anticipat pentru ajutor

| K0sti a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Nu stiu, asta tine de tema. Vezi ce optiuni ai prin tema!

| MirceaRadu21 explică (pentru K0sti):

Cred ca am reusit poti sa imi intrii la mine pe site sa imi spui daca e bine sau nu? multumesc

| K0sti a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Intra la mine sa vorbim acolo ca imi e greu aici: http://www.epasystems.ro

6 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Pai din cate vad eu unele articole are scrisul foarte ingrosat si mare si cum si se spune nu vine la aceeasi dimensiune

| oioneko a răspuns:

Gandeste-te ca utilizatorul vede greu tot continutul, ei se axeaza foarte mult pe calitate nu cantitate, plus ca pentru un site de stiri e cam putin continut, trebuie sa postezi regulat, original nu copiat, sau copiat putin cu sursa.