| RecKinul a întrebat:

Salut TPU. Am primit un hârb de imprimantã HP 1450 sã mã uit de ce nu trage foile. Din cele observate de mine, în momentul când începe procesul de printare se învârt doar rolele de la ieşire care scoate paginile. Rola de la intrare care înpinge paginile nu se învârte deloc. Credeți cã e defect mecanismul care trage foile in imprimantã sau poate fi şi altceva. Mã pricep cât de cât dar nu am mai umblat la partea mecanicã de la o imprimantã. Vreau sã o repar eu ca sã capãt experiențã.

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Rolelele cauciucate sunt "coapte" și derapează pe foaie. incearcă să le dai cu un șmirghel rugos

| RecKinul explică (pentru sierra1):

Am specificat clar cã rolele nu se învârt deloc. Dacã vorba doar de deraj rezolvam problema. Motorul merge fiindcã rolele care expulzeazã paginile se învârt.

| sierra1 a răspuns (pentru RecKinul):

Ok, am ințeles, atunci arunc-o!

Nu mã mulțumeşte rãspunsul. De ce sã o arunc? Chiar nu se mai gãsesc piese pentru partea mecanicã? Nici de la altele mai vechi?

"Nu mã mulțumeşte rãspunsul. De ce sã o arunc? "

pe bune? și cât spui că te costă două cartușe noi la bijuteria aia?

Adevãrul este cã nici nu se mai gãsesc cartuşe pentru ea dar voiam eu aşa din placere sã o repar. Oricum nu a vrut nici un service sã se ocupe de ea.

"nu a vrut nici un service sã se ocupe de ea"

deci la concluzia cui ajungi?

Voiam doar sã meşteresc şi eu aşa de plãcere la ea.