| ßestToturialsLegends a întrebat:

Am prototype si cand intru in el imi apare in dreapta input singal out of range? dece oare? Dau funda pentru cel mai rapid raspuns!

PS:Am pus intrebarea la aceasta categorie sa se rapunde cat mai repede!

3 răspunsuri:
| RazvanCTC a răspuns:

Salut si eu ma joc jocul si e super tare...1 la mana poate sa fie din cauza rezolutiiei de la monitor sau 2 la mana nu ai cracku original.si 3 la mana daca ai laptop incearca sa il pui pe un singur monitor setarile.sau 4 la mana nu ai placa videoo corespunzatoare pentru jocwinking Pentru ptototype din 2009 iti trebuie 512 placa video si pentru ala din 2012 adica 2 iti trebuie 1 gb placa video happy

| ßestToturialsLegends explică (pentru RazvanCTC):

Am o placa de 1 gb dar nu am monitor pentru gaming am de acesta:http://mercador.ro/......DEBcB.html este pentru gaming acest monitor?

| RazvanCTC a răspuns (pentru ßestToturialsLegends):

Acesta pe care il ai tu are o rezoltuie de 1280 pe 1024 iti recomand pentru jocuri bune un monitor de 1600 pe 1200 ca sa poti juca jocuri cu grafica buna..si a tau ii bun dar unle jocuri au pretenti..si nu cred ca ii problema de la monitor ca eu joc prototype pe un monitor de 1366-768 dar ii laptop..vezi ca totul la seting sa fie facut corect si bine inteles cracku si dll din joc sa fie bun