| uSur3Lx a întrebat:

Am revenit cu o noua intrebare, Este o Fata care-mi face inima sa bata, si eu as dori, s-o ma apropii mai mult de mine, sa ne cunoastem mai mult, s-o atrag langa mine, s-o fac sa ma placa, sa fiu cu ea (sa fie doar a mea). Intr-un cuvant, Niste lectii simple/greute sau cuvinte de agatat, vreau cat mai repede s-o cuceresc, Va rog mult, Ajutati-ma! Dau FUNDA, PROMIT!

Răspuns Câştigător
| blackcat99 a răspuns:

Nu fii stresant cu ea, lasa-i niste timp sa se obisnuiasca cu tine in preajma ei, nu te tine dupa ea tot timpul, fii dragut cu ea (daca e frig, ofera-i bluza ta) si cel mai important, nu o trata ca pe un trofeu, sa te lauzi cu ea sau alte chestii. Cat despre replicile de agatat, nu prea merg in ziua de azi. Mult succes!

6 răspunsuri:
| MYK3 a răspuns:

Am sa te reportez. nu pune intrebarile la alta categorie doar pentru-ca aici vin mai multi

| uSur3Lx explică (pentru MYK3):

Ce-ai ma, Esti disperat? ce nu-ti convine? Ti-e foame? Ai mancat Stricat?
Spune-ma cui vrei.

| MYK3 a răspuns (pentru uSur3Lx):

Deja team reportat si astept raspunsul echipei TPU! respectati regurile nu postati la ce categorii vreti doar pentru a primi un raspuns! acum vreau sa vad daca echipa TPU va lua masuri, probabil ti se va suspenda contul cateva zile si te rog sa nu ma jignesti pentru ca te voi reportat si pentru aceasta