""hackerii care vor sa distruga facebookul""Fii pe pace este reclama mascata sa atraga si mai multi pe Facebook,cat despre hakeri nici o sansa au servere imense cade unul,doua tot mai raman altele,si reteaua este structurata independent si se autoizoleaza in caz de virusare, atac, asupra uneia etc.Au fonduri imense sa isi pazeasca "gaina cu oua de aur"asa ca este cam la fel cu 11.11.2011.Bafta
1. Ar fi bine sa nu-ti spui nici o parere despre ei!
2. Tot ce pot sa zic este ca telefonul este de inalta calitate si performant. Ruland pe Android, are o variatie enorma de jocuri si software-uri iar camera foto-video face poze de calitate satisfacatoare.
2.PArerea mea despre acel telefon este una f pozitiva.adica acel telefon este unul foarte complex si este foarte usor de folosit
Deci despre gruparea "anonymus" nu prea avem foarte multe detalii. dar despre Samsung galaxy S+ stiu cam tot. este un telefon la standarde inalte cu 2 probleme: 1 nu se poate face update la sistemul android, si 2 nu este foarte rezistent la socuri pentru ca este din plastic 50%. este foarte bun atat pentru buisniess cat si pentru jocuri daca esti pasionat. aceleast calitati le are si Samsung galaxy S II, doar ca acesta se poate upgrada si este mai rezistent la socuri cu 75 %
Parerea mea despre telefon este foarete buna chiar e foarte usor de folosit ti-l recomand si tie nu ai de pierdut.
Parerea mea despre telefon este una foarte buna, ti-l recomand si tie nu ai de pierdut.