Pai si cum se comporta placa de 720? Nu de alta dar am auzit ca sunt putin stangace, si ca 840 ar fi mult mai ok
Daca zici ca nu il vrei pentru gaming se comporta foarte bine, merg fluent si jocurile si internetul, filmele
Nu am acel laptop de care spui, dar am ceva asemănător, o combinație între laptop și tabletă. Asus Transformer T100. E o tabletă de 10.1', cu Windows 8.1, Microsoft Office Student 2013 inclus și o memorie de 50 Gb. Costă în jur de 1850-1950 lei noi (depinde de unde o cumperi). E destul de bună, merge repede și are o gama largă de aplicații descărcabile. Eu, de exemplu, am și Minecraft 1.7 pe ea și merge bine. Ți-o recomand și ție.
Da dar eu nu vreau pentru gameing, eu caut ceva ca sa pot folosi la facultate, inclusiv proiecte, unele programari, in afara de programare grafica ca asta ar inseamna un pret de notebook de peste 3000 de lei, adica nu caut ceva for fun, ci for work. Multumesc oricum!
Eu zic că ieși în avantaj fiindcă are tastatură și Microsoft Office inclus. În orice caz, tu ești cel care decide ce e mai bine pentru tine.
Andrei1124 întreabă: