| qzxed a întrebat:

Am si eu nevoie de putin ajutor. De cred ca aproape un an, tot schimb castile la maxim 2 luni. Mereu incepe casca stanga sa nu mai mearga decat daca tin cablul intr-o anumita pozitie. Am avut o pereche de la Sony de la altex care m-a tinut vreo 5 luni dupa aia nu a mai mers, le am dus la altex si nu mai aveau aceiasi pereche de casti asa ca am primit o reducere in valoarea bonului de la cele vechi iar eu a trebuit sa iau o pereche in aceiasi valoare sau mai scumpa. Si tot asa pana am ajuns la a 5a pereche, care din nou nu imi mai merge casca stanga. Are cineva idee ce credeti ca le pot face? Pentru ca nu tind sa cred ca e vina castilor, cel mai probabil e vina mea. Am incercat sa le tin si in buzunarul de la pantaloni iar ultima pereche doar in buzunarul de la geaca. Mentionez ca toate perechile au jack ul care iese putin 0, 5 cm gen si dupa aia vine in lateral, doar prima pereche care m-a tinut mai mult avea jack ul drept in sus. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Cel mai probabil tragi de fir cand le dai jos de pe cap sau nu imi dau seama, si firele din interior se rup in timp sau se rupe ceva contact. Cumpara-ti casti mai zdravene, cu protectie pe fir, sau ai grija mai multa cand le manevrezi. Bafta!

1 răspuns:
| Nhamnhumhebhaaa a răspuns:

De la pozitia aia s-ar putea cand le tii in buzunar sa se miste si in geaca acelasi lucru cu castile pe care le ai fa la fel si data viitoare cauta casti ca primele cu mufa de jack dreapta