| Dinu_Sebastian_1994 a întrebat:

Salut, TPU. Am si eu o intrebare.
Acum 2 zile cand vorbeam cu cineva pe skype m-am ridicat putin de pe scaun si din neatentie m-am impiedicat de firele de la casti care erau bagate in fata.
Problema este ca jack-ul unde bagam firul pentru microfon s-a rupt si acum nu-l mai recunoaste.
Intrebarea mea este, as putea modifica setarile microfonului sa pot sa il bag in spate, ca am si acolo 3 jack-uri, pentru boxe pentru casti si mic dar acolo nu stiu ce are ca imi apare ca am introdus castile si mic-ul dar el nu merge. Ms si funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Intra in Control Panel sau in bara de jos in dreapta si verifica setarile pentru audio. Acolo ar trebui sa gasesti referiri la "Front Panel" sau "Rear Panel" (ceva de genul), care sa-ti permita sa folosesti mufele din spate. Cauta ceva cu "Rear" si bifeaza sau debifeaza, dupa caz, ca sa poti activa sunetul in spate. Orice modificare trebuie notata, pentru a nu risca sa ramai fara sunet sau sa se auda mai prost.

2 răspunsuri:
| Dinu_Sebastian_1994 explică:

Si jack-ul care s-a stricat se poate inlocui?

| dannyel86 a răspuns (pentru Dinu_Sebastian_1994):

S-ar putea sa fie nevoie de o placa audio externa, cu jack-uri noi, functionale, daca cel din fata nu mai functioneaza si daca nu reusesti sa folosesti partea hardware din spate (Rear).