| yopreda18 a întrebat:

am si eu o intrebare: am o imprimanta cannon ip1300, am luat pentru prima data un tus sa incarc, de culoare negra, dar am bagat acel tus in chestia aia C care era pentru culori, merge daca am bagat tus negru in ala pentru culori?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

Un cartus color este impartit in 3 (magenta, cyan si galben). Nu iti va mai scoate color deoarece pentru orice fel de combinatie, in afara de cyan, mangenta si galben, culorile din cartus se amesteca pentru a printa. In cazul tau se vor amesteca cele 2 in care n-ai pus negru cu cel in care ai pus negru.

Ai doua solutii: fie schimbi cartusul color, fie il desfaci si speli (cu apa) buretii si diuza. Ar fi de preferat sa le speli cu apa distilata (sau daca nu ai la indemana, cu apa plata). Va trebui, din pacate, sa speli toti buretii si sa cumperi cerneluri colorate.

2 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Normal ca merge, numa ti s-au amestecat foarte tare, ti-as recomanda sa scoti cu seringa tot tusu, si sa bagi altu nou, dar daca se vede amestecat (adica cu negru) tresa cumperi alt cartus care ii pe la vreo 80 de lei straight facesad

Si eu am numa ip1900 si cam seamana la pret cartusele.

| sonya a răspuns:

Nu mai merge...trebuie sa iti cumperi altele. dar mai bine dai un print si vezi ce culori iti scoate. Deasta au notate pe ele C si B de la color si blackhappy asta e incearca sa scoti la imprimanta daca nu du-te si cumpara altele.sau cumpara doar color nu si negru.