Daca ai web`n`walk n-o sa-ti mearga in veci...ai nevoie de o conexiune internet ca sa-ti mearga iar in legatura cu youtube...trebuie sa-ti faci o resoftare ca sa-i mearga. Eu mi-am facut-o singur dar nu iti recomand sa faci asa ceva daca nu te pricepi. Du-te la un service gsm autorizat sa-ti faca resoftarea
Nu contează ce cartela ai, contează ce telefon ai, nici la mine nu merge videoclipurile, numai cu anumite telefoane poți sa te uiți la videoclipuri, deci nu e telefonul de vina ii trebuie un program ca sa meargă (câteodată merge câteodată nu).
Aștept Funda te rog.
Du-te acolo de unde ti-ai cumparat telefonul si spune-le ''bai prostilor instalatimi vreun adoble si mie sa privesc video pe youtube''
Si eu am avut star si aveam aceeasi problema. cred ca nu ai un program instalat. probabil vreun flash ceva. problema nu este de la internet si ce la soft.
Am si eu telefonul dar mie imi merg clipurile, eu sunt pe Vodafone si ei mi-au instalat toate. poti sa incerci sa mergi cu telefonul la cosmote si sigur te ajuta, am vazut ca sunt foarte amabili