| Tentacle111 a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de cardurile de credit. Am vrut sa imi cumpar ceva online si cand dau checkout imi spune ca nu se poate face plata. Pretul e in dolari, credeti ca trebuia sa bag dolari pe card si nu lei? Eu cred ca ar trebui sa se converteze automat... acum o ora am fost sa ii bag, se poate sa nu fi ajuns sa intre pe card? Multumesc.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Anumite carduri nu sunt destinate sa se faca plati online. Trebuie sa intrebi banca emitenta, apoi sa-l inrolezi in 3D Secure. Uite lista cu cardurile si bancile: http://www.romcard.ro/inrolare-3dsecure/

| florinflorescu a răspuns:

Salut am patit si eu asa, problema era urmatoarea cardul meu era in lei, iar singura moneda cu care puteam sa cumpar este in lei. daca vrei sa cumperi in alta valuta trebuie sa specifici cand iti faci cardul, cel mai bine du-te la banca si iti explica ce ai de facut. Succes.

| Catabtr23 a răspuns:

Conteaza de pe ce site faci comanda, e posibil ca pe cardul tau sa fie blocata limita de plati nesecurizate pe internet. Mergi la banca si spune-le sa-ti scoata limita sau daca ai optiunea de a-ti administra contul pe internet, o poți face chiar tu la optiunile cardului de credit in contul tau.