| AnonimDedicat a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare legata de internet, eu pe telefon am internet (wifi) si am conectat telefonul la pc cu cablul si dau internet pc-ului de la telefon prin wifi, am inteles ca daca fac asa platesc mai mult la internet? Eu nu cred, dar as vrea sa stiu daca chiar asa e, gen cont suplimentar sau ceva de genul, pot sa ma joc cat vreau eu toata ziua si platesc aceeasi bani la internet?

4 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Acum depinde ce fel de oferta ai
Depinde în ce tara te afli
De exemplu eu sunt la Vodafone și îmi încarc cartela cu 6 euro în fiecare lună și
Am internet ne limitat
Consum cat pot de mult și nu se termina niciodată ba chiar se înmulțește

Dacă ești la Vodafone pe cartela îți recomand nu pe abonament
Dai telefon la. *100#
Alegi de acolo oferte
Și vezi că la oferte ai de 5 euro
Internet telefon aproape ne limitat.dar mai e o oferta de 6 euro unde îți dă atât de mult în cat chiar nu ai cum sa îl consumi indiferent ce și face
Îți dă mai mult de cat poate telefonul și cablul tau sa duca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum dai net la calculator din telefon prin wifi?
De unde vine wifi ul?
Daca nu ai in casa modem / router wifi atunci ceea ce numesti tu wifi sunt date mobile, adica internet ul de pe cartela sim. Poti "da " din internetul cartelei catre calculator prin unde radio ( telefonul va crea un hotspot mobil, adica va genera o retea wifi sau bluetooth, fara fir ) sau prin cablu usb ( se numeste tethering ). deci presupunem ca tu faci tethering.

In cazul asta calculatorul va avea acces la conexiunea internet a telefonului. Daca esti pe abonament si nu ai o limita la cati GB de date consumi, poti sta linistit, daca ai o limita, atunci cand vei consuma internetul, nu vei mai avea internet, va trebui sa reincarci sa platesti sa astepti pana luna viitoare etc

Mai e scenariul in care esti pe abonament si nu ai limita de consum, dar dupa consumarea traficului de internet, tot ce consumi in plus se plateste la un pret mai mare.
Adica daca ai 100 gb pe care sa zicem dai 10 euro pe luna, si i ai consumat, atunci poti avea internet in continuare, dar tot ce consumi peste 100 gb, vei plati la alt tarif. Parca e 5 euro per GB

| AnonimDedicat explică (pentru anonim_4396):

Pai pe telefon am internet de la router prin wifi, la pc nu am net pentru ca nu am cablu sa trag din pc in router, telefonul fiind intermediar de internet, de la router, la telefon, la calculator, telefonul in conectez cu usb-ul de la incarcator si asa am internet de la router. Deci intrebarea mea este daca platesc mai mult cand imi vine factura la internet daca fac asa.

| vilaflorin a răspuns:

Salut! Daca ai conectat prin cablu la calculator o sa îți consume netul după cartela! Daca ai net nelimitat poți sa îl folosești cât ai tu chef!
Poți sa verifici dacă ai net nelimitat la *151# pentru telekon
*123* pentru Vodafone și restul nu le mai știu dar poți cauta pe net cost control și rețeaua ta!
Sper ca te am ajutat!
Funda?