anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de PC. De o bucata de vreme am probleme cu procesorul. Stau asa si ascult muzica. si se incarca aiurea la 100 % Cpu Usage si merge foarte greu.sta asa cam vreo 20 secunde isi revine iarasi. mai stau un pic iarasi face asa de nebun fara sa-i fac nimic, nici nu ating mouseul si el se incarca aiurea ca am 2 programe care arata si am2 arata la fel! Ce sa fie oara ca is curios, nu ca miar pasa, ca imi iau altul! Astept cat mai multe raspunsuri. Funda happy

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Deschide Task Manager (apesi in acelasi timp CTRL+ALT+DEL) si te uiti sa vezi ce anume iti consuma toate resursele sistemului. E posibil ca tu sa ai pe PC instalate doua softuri antivirus care iti solicita sistemul la maxim, ori daca nu sistemul e plin de virusi.
Ca sa faci o scanare, te sfatuiesc sa descarci combofix (este un utilitar de scanare http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/combofix ) si sa faci o scanare a sistemului. O sa-ti ceara sa-si faca update si sa-ti opreasca pentru scurta vreme programul antivirus,iar tu vei da "Yes" pentru tot ce-ti cere programul. Dupa ce se termina scanarea,daca problema persista,pui o poza cu ceea ce-ti apare in Task Manager sa vad exact despre ce programe este vorba. Poti intra si in Control Panel si de la Add/Remove Programs sa mai stergi din programele care nu-ti sunt de folos, iar daca ai doua programe antivirus, sa stergi unul.

7 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Probabil ai intrat pe site-uri xxx și ai luat un virusel care îți mănâncă resursele. Formatare completă și reinstalare Windows.

| Urzi23 a răspuns:

Vezi in TM sa nu plece dumprep exe ala consuma la greu inseamna ca ai erori mari in sistem, daca este el vinovatul o solutie de momentt click dr pe my comp intri in prop selectezi advanced, click error rep apoi dezactivezi sus si gata dar boala ramine.

| XxXJoK3rXxX a răspuns:

Eu zic sa-ti ei unul nou.

| IonutAxi a răspuns:

Nui de la site cu xxx ca si inainte de sa schimb windows face dar nu asa de mult.

| IonutAxi a răspuns:

Pai am windows Xp, nu am antivirus dar am mai patit si inainte de asta dar nu asa mult facea odata pe zi sau nici asa.Sa deschide task manager nu merge da o eroare, a zis cineva ca e de la virus.

| JustCosmin a răspuns (pentru IonutAxi):

Ce fel de eroare apare? RUN iti apare in Start? Daca nu, e posibil sa fie vorba despre virusul IM-Worm.Win32.Sohanad.O. Uite aici o modalitate de a scapa de el: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=184771

| IonutAxi a răspuns:

Pai zice Task Maneger has been disabled by you administrator happy Imi apare run happy