| DySz a întrebat:

Am si eu o mare nelamurire, de curand mi-am cumparat un LED TV Toshiba 32P1300DG, 81 cm si tot incerc sa imi conectez laptopul la el prin HDMI, dar nu merge.Conectez cablul la laptop si dupa aceea la tv dar degeaba, nu detecteaza nimic laptopul.Trebuie instalat vreun driver, ceva anume si eu nu stiu? Va rog spuneti-mi ce sa fac daca stiti! Ofer FUNDA celui care ma ajuta!

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Vezi în meniul tv-ului unde este funcția de VGA/HDMI.Folosește acea funcție. Teoretic ar trebui să funcționeze totul.Laptopul știe să redeie simultan și pe Tv și pe ecranul lui, dci chestia nu ține de laptop ci de TV.Succes

| DySz explică (pentru DeyCj):

Pai eu la TV nu am decat 4 mufe 1 tine de hdmi si celelalte 3 tin de video...

| DeyCj a răspuns (pentru DySz):

Da.Nu e mare lucru.
Conectezi cablul HDMi de la placa video în portul HDMi al Tv-ului.
Asta cred că ai făcut-o deja
Apoi iei frumos telecomanda tv-uli și din meniul televizorului(aia nu știu cum și unde ții, trebuie să te uiți tu) cauți funcția cu HDMI
o selectezi și o să meargă
Asta ți-am scris și în primul post.
Succes

| mihai69 a răspuns:

Pe TV, alegi din telecomandă intrarea HDMI. Pe laptop alegi din control panel, appearance & personalisation, display, screen resolution - aici trebuie să vezi ambele display-uri. Alegi apoi cum să se vadă - două imagini diferite, sau identice.

| DySz explică (pentru mihai69):

Nu se vede decat o imagine si am cablul conectat

| DySz explică (pentru mihai69):

Trebuie sa creez eu inca una?

| mihai69 a răspuns (pentru DySz):

Nu trebuie să creezi nimic. Nici nu ai avea ce și cum. Dar atât timp cât nu selectezi (cu telecomanda TV) intrarea de HDMI, placa video nu va „simți" că mai are un monitor legat la ea.