| yonel_7877 a întrebat:

Salut TPU
Am si eu o mica problema.Incepe sa-mi mearga calculatorul greu inclusiv jocurile si HD-urile.Prima data credeam ca placa video e de vina dar de gand a inceput sa se inchida singur sunt convins ca problema este datorata temperaturii prea mari a procesorului.
Am facut un print cu toate detaliile despre procesorul meu:
http://postimage.org/image/ezzkbg3qv/ac476b37/
Temperatura din acest print cred ca este normala dar daca stau vreo 30 de min ajunge si la 95 de grade.
Spuneti-mi va rog daca stiti cum as putea remedia aceasta problema.Praful este sters(mai ales cularul), setarile sunt default...
Astept raspunsuri.Multumesc!

2 răspunsuri:
| MnereaDarius a răspuns:

Poate ca problema nu este procesorul. Dupa un anumit timp, un computer neintretinut, oricat de avansat ar fi incepe sa mearga greu.
Uite ce recomand: Adauga memorie Ram suplimentara, apoi aloca-ti 30 de minute din timpul tau si echipeaza-ti PC-ul cu minimul de softuri pentru intretinere (ex: CCleaner, Defraggler, Glary Utilities) si nu uita de antivirus (Avira). Nu uita sa scapi de programele inutile ce nu fac altceva decat sa-ti incetineasca sistemul de operare.

| MnereaDarius a răspuns:

Greseala mea, din printarea postata de tine la adresa de mai sus, reiese ca utilizezi ESET Smart Security 5 si Tuneup Utilities, ce din propria-mi experienta sunt reteta perfecta al unui sistem de operare stabil.

In legatura cu problema ta, in urmatoarele zile voi incerca sa gasesc o solutie.