Nu la toate laptopurile gasesti placa video integrata in placa de baza (chipset) cum este in cazul tau. Si tot in cazul tau ai Fujitsu Siemens Amilo Pro V... ce versiune? sunt mai multe versiuni. In functie de versiune cauti si placa de baza. Acum, o placa de baza cu video integrat noua, costa undeva pe la 250-350 euro si cred ca e mai scumpa decat valoarea laptopului tau in momentul de fata.
Afla detalii despre calculator cu CPU-Z
Asa arata programul
http://www.cpuid.com/medias/images/en/softwares-cpuz.jpg
Descarca: ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.61-setup-en.exe
E foarte mic, se instaleaza usor, are 4, 7 MB cat o melodie mp3. In el gasesti detalii despre placa de baza(mainboard), procesor(CPU), memorie(RAM), sistem...
Am luat programul! si daca vrei iti pot zice tot ce scrie acolo
Pai nu trebuie sa-mi zici mie! Da click sus pe Mainboard si acolo ai datele despre placa ta de baza.
Intrebarea mea este daca pot lua o alta placa de baza cu o alta placa video si sa o pot pune in acest laptop. de preferat DDR2. ar merge o alta placa de baza fujitsu Siemens?
Intrebarea mea este daca pot pune o alta placa de baza( cu placa video mai buna) in laptop? ar merge o placa de la fujitsu Siemens? sau nu merge?
Nu merge alt model.
Gogule, tu nu meriti frate un laptop. Da-l unuia amarit care stie sa scrie ca faci un mare bine omenirii.
Cred ca era mai bine sa taci serios acum ca la ce raspuns mi-ai dat mi-am facut o impresie najpa despre tine!