Eu cred ca sursa...nu-i da sursa cat cere placa video...Eu zic ca sa incerci la vreun prieten sau vecin sa vezi daca face la fel. daca da atunci placa video e problema!
In primul rand spune-mi specificatiile pc-ului, iar in al doilea rand instaleaza driverele video de la placa video, iar in al treilea rand spune-mi ce sursa ai pentru ca este posibil ca sursa ta actuala sa nu fie functionala...
Processor 2.66 ghz Intel pentium 4
ram 1 gb
hdd sata 80 gb
driverele le-am luat de pe site de la nVIDIA si sursa nu stiu cum sa o aflu si dac nu era functionala nu trebuia sa nu mearga pc?
Pai da...dar nu se stie cat consuma placa ta video...si poate fi din cauza sursei!
Daca nu mai ai garantie desfa carcasa si uitate ce sursa ai... daca ai Delux si alte prostii chinezesti va trebui sa schimbi sursa...plus ca nu este compatibil cu win7
M-am uitat la sursa am Delta electronics model DPS 300PB 2A
INPUT 100-120V ~ 100A 200-220V ~ 5V 47HZ-63HZ
OUTPUT +12V 18A-12V
MAX POWER 300W +33V 18A
Deci scrie : MAX POWER 300W.care este totusi cam slabuta si chinezari...Eu iti recomand aceasta : http://www.emag.ro/sursa-corsair-450w-atx2-31-cp-9020049/pd/E1NMNBBBM/
Care este o sursa de calitate si o firma consacrata...dar totusi depinde ce buget ai alocat pentru sursa daca te hotarasti sa iti achizitionezi vreo sursa pe viitor.Toate cele bune!
Deci problema cu valurile este de la sursa sau placa?
Ok multumesc de informatii
Eu cred ca sursa...nu-i da sursa cat cere placa video...Eu zic ca sa incerci la vreun prieten sau vecin sa vezi daca face la fel. daca da atunci placa video e problema!