Normal.Că ai confundat Windows-ul 7 sau mai nou cu Xp-ul și în loc să instalezi driverul din automatic updates l-ai instalat pe unul incompatibil de pe net.
Ca să rezolvi problema reinstalează windows-ul și apoi folosește Automatic Updates, că de aia l-or inventat, ca să-ți deie actualizări(important dară) și driverii 100% compatibili.Succes
Sfatul meu e sa descarci Intel grafic cu ultimele drivere video, placa video nu poate aparea pe jumatate decat daca e integrata si tine de rami care pe 32 bites arata 2 in loc de 4 daca ai atatia, dar pe 64 de bites sa arate jumatate nu cred, si inca ceva marimea se majoreaza cand te joci si placa mea video e in functie de ceea ce fac
Și eu ce să-ți fac , dacă furi Windows de pe cineștie unde, în loc să folosești sisteme de operare legitime sau gratuite și legale, dacă nu ai bani de date lui Gates . Oricum nu prin automatic updates te prinde Microsoft-u că l-ai furat sau activat ilegal cu prostiile de pe Google, ci prin TPM-ul care este activ de la Windows 7 în sus și nu se poate dezactiva.