| PolaruV8 a întrebat:

Am si eu o problema! Am instalat windows xp pe notebook prin USB si acum am o problema dupa ce si-a copiat toate din xp pe notebook (date) a dat reboot apoi urma setarile acelea cu ceasul, zona, securitatea... dar imi apare :

Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.

Could not read from the selected boot disk.Check boot path and disk hardware.

Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information. Cine ma poate ajuta, am reinstalat din nou windows-ul dar degeaba! Ce pot face? Va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Esti sigur ca nu are probleme USB-ul? Dupa avertismentul de la windows, asa se pare.

| GicuGagicu a răspuns:

Dupa cum zici tu booteaza apoi se restarteaza, nu? de ce nu incerci sa instalezi windows 7 ultimate 32 bit. daca ai 1gb ram merge sigur.

| GicuGagicu a răspuns:

Xp-ul nu are un tool oficial cu care sa faci usb bootabil. cel mai probabil programul cu care l-ai facut bootabil nu a copiat bine fisierele. daca ai notebook de ce nu faci cu cd? cauta tutoriale pe google despre cum sa faci xp bootabil. incerca alt windows...etc

| PolaruV8 explică:

Pai de ce sa nu mearga si asta Windows Xp sp3 golden edition? E vreo problema? Sau daca e imi poti recomanda alt XP?

| PolaruV8 explică:

Pai nu am unitate optica adica nu am unde sa bag cd/dvd am doar Port USB! Intelegi?

| PolaruV8 explică:

Sa il fac cu alt program bootabil? Si sa bag alt windows? Ce windows imi recomandati? As prefera XP.