| PolaruV8 a întrebat:

Am si eu o problema! Am instalat windows xp pe notebook prin USB si acum am o problema dupa ce si-a copiat toate din xp pe notebook (date) a dat reboot apoi urma setarile acelea cu ceasul, zona, securitatea... dar imi apare :

Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.
Could not read from the selected boot disk.Check boot path and disk hardware.
Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information. Cine ma poate ajuta, am reinstalat din nou windows-ul dar degeaba! Ce pot face? Ce windows imi recomandati, as prefera xp! Multumesc! Va rog ajutati-ma! FUNDA!

3 răspunsuri:
| nobody88 a răspuns:

Iti zice ca nu mai putea sa citeasca USB ul probabil la o anumita durata in instalare usb ul nu mai poate fi citit, acum eu iti recomand o solutie simpla care o folosesc eu la firma cand se strica cate ceva fa rost de un Cd/DVD portabil. si incearca sa instalezi asa, daca biosul tau are obtiunea sa poti instala de pe USB cu siguranta te lasa sa selectezi la booting device si USB - Cd- rom asa ca incearca asa cu un cd bootabil bun si cred ca o sa iti mearga indiferent de sistemul de operare pe care il alegi. Succes.

| Mickulash a răspuns:

Si eu am un notebook si ii instalez windows-ul cu un stick usb. sfatul meu: incearca sa pui un alt windows pe usb, probabil e corupt windows-ul sau pune-l pe un alt stick, probabil este defect cel de acum. sigur o sa mearga una din aceste 2 optiuni. poti lua in calcul si varianta lui "nobody88" stie ce spune. bafta.

| alexmircescu13 a răspuns:

Ai formatat hard-disk-ul inainte de instalare? Ar mai fi interesant de stiut daca hard-disk-ul este SATA si daca varianta de XP pe care incerci s-o instalezi are incluse drivere pentru SATA. E posibil sa nu poata gestiona hardul din motivul asta.