| Iulian_Costyn_1997 a întrebat:

Am si eu o problema cu laptopul. Am un Thoshiba Satelite L645 si in ultima vreme mi se misca extrem de greu, mai ales cand itru intr-un joc, dar nu neaparat. Se misca greu si cand navighez pe internet. Totusi nu este din cauza virusilor. Am reinstalat windowsul de cel putin 3 ori in ultima vreme in speranta ca o sa rezolv aceasta situatie. Laptopul il am de ceva timp ( aproximativ 3 ani ). Habar nu am ce sa ii fac! Daca aveti vreo idee, sfat sau va pricepeti la asa ceva, v-as ruga mult sa ma ajutati si pe mine. Multumes anticipat! FUNDA

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Praf>pasta termica>service>fuguta!

Răspuns utilizator avertizat
| dfeel a răspuns:

Daca configuratia lui nu este sub specificatiile necesare rularii in bune conditii si in trecut mergea ok, singura explicatie plauzibila ar fi supraincalzirea, fenomen ce duce la o incetinire si chiar blocare a sistemului.
Verifica temperatura sistemului cu un program specializat. Poti folosi si AIDA64 pentru asta.

| ClaudiuTV a răspuns:

Sterge din fiserele inutile e simlu asta fac si eu cand imi merge greu pc-ul

| Scanteie_Yasmina_1999 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie...cel mai probabil ai virusi

| Iulian_Costyn_1997 explică (pentru Scanteie_Yasmina_1999):

Daca citeai cu atentie mai sus intelegeai ca nu am virusi!

| dannyel86 a răspuns (pentru Iulian_Costyn_1997):

Laptopul trebuie intretinut. Se sterge de praf, se mai unge, se mai aplica pasta conductoare.
Pentru ca procedurile sunt mai greoaie decat la un desktop (pc), se recomanda mentenanta lui la un service specializat in domeniul IT.
Abia apoi iti faci griji pentru virusi sau calitatea Windows-ului instalat.