Chestia nu este de la caldura este fiindcă pc-ul nu a fost curatat. E plin de praf. Deschide pc-ul cheamă jn prieten priceput daca tu nu esti. Demontezi fiecare piesaa o curatati de parf in parte le pui la loc. Daca vrei iti instalezi alt Windows. Iti recomand sa iti instalezi ale Windows dupa ce l-ai deschis. Si dupa aia nu vei avea probleme
eu asa am avut dar mie îmi dădea blue screen. Era asa stresant. L-am deschis si l-am curatat acum merge ft. bine. Funda?
Sunt cateva solutii simple : incearca sa-i dai unul din capacele laterale jos, chiar daca asta presupune sa intre praful mai repede, instaleaza-i coolere in plus, cauta-i o pozitie unitatii in asa fel incat sa nu fie blocata circulatia aerului in jurul ei, curata-l de praf pe interior cat mai des si mai ales incearca sa reduci orele de functionare.
Bafta!
Salut! Eu cred ca e de la hard disk face scurt incearca si schimba-l sau inlocuieste-l cu altul de la un prieten si vezi daca se mai restarteaza.Bafta!
Eu deja stau cu un capac lateral deschia, il curat in fiecare saptaman dar degeaba si oricum de la hard disk nu e...
Eu am patit un lucru asemanator, cand intram intr-un joc sau intr-un program care solicita calculatorul se restarta. am fost cu el la un service si surprinzator mi-a schimbat sursa si astfel am scapat de problema