Daca se opreste inainte sa intre in windows ar putea sa fie siguranta de temperatura. Daca procesorul ajunge la 109(gradeC)se opreste.Intra in bios si vezi ce temperatura are procesorul(el normal trebuie sa aiba maxim 32 grade)daca are peste 30, ia o pasta termoconductoare(15ron) si pui un pic pe procesor si gata.
Cand am reusit ultima data sa deschid calku temp nu era mai mult de 50 grade sa ZICEm dar eu zic aSA pentru ca nu mai stiu da nici atat nu cred ca era...si acum nu mai pot sa intru nici in bios nu ai citit ce-am scris?
Dupa parerea mea:
Faptul ca se inchide se datoreaza sursei si faptul ca ti se blocheaza imaginea e din vina placii video deci eu iti recomand sa incerci cu o sursa sau/si placa video a unui prieten, oricat ar fi de slaba, nu conteaza.
Cate sfaturi din astea n-am vazut pe net...eu nu zic ca e rea mi se pare super buna ideea dar nimeni nu imi da nimic.
Dul la un service ca are peobleme rau al meu la un tim mergea 5 min se stingea si am verificat ventilatorul si sub ventilator e o placa de aluminiu cred si de acolo se conecteaza cu alte placi... si erau fierbinti
l-am deschis UC si am sters de praf si am desfacut ventilatorul si era un lichid putin mai gros alb asa l-am sters l-am pus inapoi si acum merge perfect numai ca scoate un sunet ciudat ca o moara asa eu mai bine zic sal duci la service
Mai stiti ca am spus ca se aprinde daca scot firul cu 4pini care vine din sursa la placa de baza? ei bine m-am gandit ca e suprascolicitata sursa asa ca am lasat firul si am scos placa de baza, Cpu fan si si tot nu merge.
Poate te ajuta:
http://www.youtube.com/watch?v=hTDOGJbwLv8