Singurul lucru ce-l poti face este sa inlocuiesti condensatorii electrolitici. Ce slot are placa ta?
1. Condesatori nu sunt deteliorati.
2. cum adica ce slot are placa mea?
Nu inteleg, daca ai putea sa fi mai explicit
Gaura in care bagi o placa si partea cu care o bagi se numesc sloturi. Ele sunt de tip AGP, PCI, PCI-e, etc. Daca nu stii spune-mi denumirea completa a placii. Trebuie sa mai aiba ceva cifre si litere. Deasemenea. marimea (capacitatea).
Stiam care e slotul de pe placa de baza dar nu stiam ca la placile nVIDIA sloturile sunt diferite.
Placa este: NVIDIA GIGABYTE GV-NX85T256HP
Stiam care este slotul de pe placa de baza doar ca nu stiam ca placile nVIDIA au sloturi diferite.
Placa este: NVIDIA GIGABYTE GV-NX85T256HP.
Tipul slotului cred ca este asta: M2N-E, nu sunt sigur.
Multumesc ca incerci sa ma ajuti!
Nu. Tipul slotului este PCI-e. Placa este GDDR2 cu 256 Mb si latime de banda de 128 bit. De reparat nu se poate repara. Este prea compacta. Am vazut poza ei undeva.
Mai este o solutie: nu ai cumva o iesire VGA pe placa de baza? daca da poti sa cuplezi acolo cablul care vine de la monitor. Pentru orice eventualitate uita-te pe placa video si compara cu ce ai pe computer. Uite si un link: http://fancumparaturi.ro/......-mama.html
In final, daca te razgandesti si poate ai bani iti pot da o placa video tot GDDR 2 dar de 512 Mb la 80 lei. Este, garantat, in stare de functionare.
Grigore1239 întreabă: