Daca ai reinstalat windows driverele se instaleaza din pagina fabricantului, HP in acest caz.
in plus, am intalnit cazuri, cand s-a facut update la drivere folosind programe tip Driver booster, si pc a mers mai rau.
partea cu bateria : daca ai bateria originala si incarcatorul original in teorie nu ar trebui sa ai vreo problema. poti scoate bateria si il folosesti doar conectat la curent. bateria ta ar trebui sa fie la final de viata avand in vedere modelul de laptop. eu am un laptop asemanator modelului tau si bateria e moarta deja de 2 ani
Te uiti in power profile si schimbi de acolo sa fie full performance cand este in priza si economic cand este pe baterie.
High Performane, nu? Acolo e, tot la fel face.
Deci, doar ca sa inteleg:
1. Ai intrat si ai vazut pe power high performance si pe baterie economic?
2. Ai intrat mai departe in setari? Sa vezi care sunt setarile profilului high performance?
Folosește pc doar cu acumulator fara baterie in el nul încarca si folosi in aceiași timp scoate bateria si gata el o sa meargă cand ai nevoie de baterie o bagi
Am scos bateria si face la fel
P.S: Aseara dupa ce am instalat driverele din driver booster a mers pana am scos si am pus inapoi incarcatorul, puteti sa-mi dati si un driver bun pentru ATI Mobility Radeon HD 5000 series?
Daca ai reinstalat windows driverele se instaleaza din pagina fabricantului, HP in acest caz.
in plus, am intalnit cazuri, cand s-a facut update la drivere folosind programe tip Driver booster, si pc a mers mai rau.
partea cu bateria : daca ai bateria originala si incarcatorul original in teorie nu ar trebui sa ai vreo problema. poti scoate bateria si il folosesti doar conectat la curent. bateria ta ar trebui sa fie la final de viata avand in vedere modelul de laptop. eu am un laptop asemanator modelului tau si bateria e moarta deja de 2 ani