anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happyAm si eu o problema,de cateva zile ma straduiesc sa invat cum se fac pagini (fisiere) HTML, CSS, PHP etc.In fine, mi-am facut 3 pagini in HTML si am inregistrat un domeniu.tk,enigma este cum pun domeniul,cum il folosesc mai bine zis?laughingSi cum as putea sa uploadez site-ul,dati-mi idei,webhost gratis ceva,as vrea sa ii pun si o baza de date,se poate face asta la paginile HTML,vazusem optiunea asta doar in paginile PHP,sa pun si un sistem de autentificare,adica cine vrea sa isi faca cont, sistem de comentarii ca vizitatorii sa poata comenta video-uri, poze etc.Stiu ca vreau cam multe dar va rog mult sa ma ajutati, care va credeti wapmasteri va rog sa imi trimiteti ID-ul de mess particular sau public, cum vreti.Va multumesc mult, astept raspunsuri!big grinwinking

3 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Deci te arunci, stii html si css dar asta nu inseamna ca poti intra inca in php si baze de date + configurare server.
Nu este imposibil de invatat si poti gasi meditatii si la www.meditatii-instalare-windows.com acolo am si un mail de contact constantin@meditatii-instalare-windows.com si daca imi pui intrebari te pot ajuta cu tot ce ai nevoie, de la conturi gratis si ce ai nevoie sa faci.
Nu doresc sa scriu aici pentru ca fiecare pas pe care vrei sa-l faci trebuie tratat in parte.

| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Daca vrei sa vorbim, acum sunt online. E mult de scris, deci mai bine vorbim pe messenger.
andreyistetul@ymail.com

| bogdanluncasu a răspuns:

Http://api.hostinger.ro/redir/1016552 cel bun webhost. e gratuit, ai si subdomenii gratuite