Daca ai windows 8. x: right-click pe acel icon cu bare si alege Troubleshoot. Urmareste prompturile.
Am windows 7 si am folosit troubleshoot. Mi-a spus sa resetez router-ul si asta am facut. Am apasat "see if the problem was fixed" si a scris: Failed The default gateway is not available
Mai ai altceva care e conectat la router si care merge? LEDurile de pe router arata OK?
Am router ClickNet. Toate LED-urile sunt verzi (functioneaza). Mai sunt conectat pe xBox, 3 telefoane si inca un PC cu win vista
Deci acelea merg?
Da toate. Pe net scrie sa updatez driverele dar daca nu imi merge internetul pe PC nu pot.
Da, am vazut si eu chestia asta. Zici ca mai ai un PC, downloadeaza driverele acolo si le muti peste network sau ci stickul.
Mai incearca ceva in IE: Tools : INternet Options : Connections | LAN Settings si daca ai Proxy Server checked, uncheck it.
Tocmai am dat update la driver. Si casuta de proxy era debifata. In continuare troubleshoot-ul spune the default gateway is not available iar google chrome spune this page is not available ERR_CONNECTION_RESET
Nu stiu ce sa fac mai departe. Eu nu mai am Win7 de mai bine de un an.
Repeta intrebarea, ca la asta nu-ti mai raspunde nimeni.