| dAMMoRIGIN a întrebat:

am si eu o problema, imi puteti spune daca pot mari viteza de procesare, daca da cum sau lasati un link cu instructiuni, dau Funda
http://imageshack.us/photo/my-images/651/capturegwx.png/

Răspuns Câştigător
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Ceea ce vrei sa faci tu se numeste overclock adica sa fortezi procesorul sa mearga mai bine.O prostie din punctul meu de vedere. Daca vrei sa faci overclock scurtezi viata procesorului. Daca dai overclock in timp o sa se vada ce defecte i-ai provocat.Eu am dat overclock la placa video de la 1 gb la 2 gb si in timp s-a stricat.La jocuri se blocheaza foarte tare si nu mai e buna de nimic.Cel mai bine e sa stai cuminte si sa o rogi pe mama sau tatal tau sa iti cumpere alt procesor. Daca nu iti cumpara vorba aia Multumeste-te cu ce ai.Deci daca vrei sa faci overclock o sa te multumesti cu nimic.Mai pe romanesti pierzi tot ce ai!

3 răspunsuri:
| ReadAllAboutMe a răspuns:

Dupa parerea mea chiar poti sa maresti viteza de procesare pentru ca e destul spatiu funda?

| dAMMoRIGIN explică:

Da stiu, e loc, dar eu vreau sa stiu cum o maresc,

| dAMMoRIGIN explică:

Da cea ce am constatat este ca trebuie sa-mi schimb placa de baza nu procesoru,acum serios acum o saptamana l-am schimbat, de unde mi-am dat seama, la calculatoru lui fratemiu scria 2.20, si am avut acelasi procesor, inca astept o explicatie mai flauzibila daca nu, andreutzu primesti funda.