Chiar nu este de la ei, placa de retea am avut-o pe placa de baza si s-a ars asa ca am cumparat alta si de atunci imi face figuri ccand instalez driver-ul imi da viteza de 10 MBps in loc de 100 si daca acuma ii dau restart nu o sa m-ai functioneze.
Eu zic sa mai astepti. Asa cum s-a spus, poate fi de la compania furnizoare de internet. Chiar daca serviciul e platit ca sa functioneze non-stop, mai apar probleme si la ei, care, din fericire, se si remediaza. Daca nu se rezolva intr-un termen rezonabil, va trebui sa-i contactezi, pentru a vedea daca problema e de la ei sau de la tine. Daca e necesar, vei primi de la ei instructiunile pentru a reface conexiunea.
Ok dar cum pot rezolva cealalta problema la speed imi arata 10 mbps si este setata la 100, nu stiu ce sa ii fac.
Http://html-tuts.com/fix-local-area-connection-limited-10-mbps-windows-7/
Ms imi apare unul rosu si se conecteaza singur cand merge cand nu merge
Placa de retea sau mufele, contact prost, sau cablul prost sertizat!
Imi spune ca nu este cablul bagat deci acolo cred ca este buba la cablu.
Posibil! Mufa defecta, mufa din placa de retea defecta, greu de spus! Trebuie eliminate cauzele pe rand!
Chestia este ca ieri am cumparat placa, si este enervant daca ii dau restart nu o sa mai functioneze o sa se activeze singur dupa un timp cred ca se conecteaza greu la placa de retea.
E de la ei, îţi face mereu aşa sau? Dacă nu, înseamnă că e de la ei dar dacă îţi face aşa tot timpul sună-i şi cheamă-i să rezolve problema.
Păi nu dai fundă? Glumesc, roagă-te la dumnezeu să deie mult net
Andrei1124 întreabă: