| bUbU22 a întrebat:

Am si eu o problema la PC:Nu imi merge sunetul...Am boxele aprinse si tot nu merge.De exemplu, daca pun o melodie la sunet imi arata ca se aude dar de fapt nu se aude nimic.
P. S:Am Windows Vista Ultimate si nu stiu cat de bine m-am exprimat, dar sper sa intelegeti. Funda pentru cel care imi zice care e problema.

18 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Du-te in Device Manager(My Computer-Proprietes-Hardware) si uita-te daca ai un semn al exclamarii pe undeva. Daca da, da click pe el si selecteaza reinstall driver, dar bifeaza casuta aia cu "Yes, this time only.". Daca nu, cautati driverul placii audio manual(pe net) sau iti poti lua de pe net ceva de genul driverscanner.

P.S: Pentru incepatori: are problema la placa audio nu la boxe. Am avut si eu problema asta la microfon si am dat 30 de lei pe unu nou degeaba.

| amoramor a răspuns:

Acum o saptamana am avut si eu o problema de genul, doar ca am w7. Am crezut initial ca are boxa mea ceva probleme, am incercat sa vad ce se intampla si din greseala am apasat butonul de restart al pc-ului...si surpriza...suntetul si-a revenit. Si sambata am patit la fel si cu un restart s-a rezolvat.

| GabrielAlex a răspuns (pentru amoramor):

Am avut si eu problema asta si raspunsul tau ma ajutat.Multumesc

| Demonul202 a răspuns (pentru GabrielAlex):

Nu neaparat cauta pe net licenta ca o sa gasesti

| valentin111 a răspuns:

Vezi daca ai bagat mufa de la boxe in calculator. unde o bagi e pe margiune cu verde.

| ovi9797 a răspuns (pentru valentin111):

Frate eu am o problema la fel legata de sunet daca bag mufa de la boxe in spate la unitate nu se aude nimic merg boxele da nu am sunet daca bag in fata la unitate mufa mi se tot deschide Realtek Hd Audio Manager nu pot sa ma uit la un film linistit sau sa ascult muzica mi se tot deschide ala ce e de facut care e problema?

| danutzyka a răspuns:

Cand tiai pus windoswul tiai instalat placa video? poate este oprit sunetul de la pc il gasesti in bara si ii dai pana la maxim k asa mi s-a intamplat si mie sper ca rasp meu e de ajutor

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru danutzyka):

Ce legatura are placa video cu placa audio si sunetul? rolling on the floor

| danutzyka a răspuns (pentru DeidaraXR1):

Din greseala am scris placa video in loc de audio

| Zanulle_Te_1968 a răspuns:

Probabil ca boxele tale nu sunt fixate bine in unitate... uita`te acolo misc`o si vei vedea daca se aude dupa ce te uiti la ele si le misti. Sper ca am fost de ajutor eu asa am facut la mine si a mers...

| bUbU22 explică:

Mufa este bine bagata.Si am problema asta de vreo 2 saptamani i-am dat si reset si tot si am intrebat un prieten daca stie si a zis ca poatei mi lipsetse vreun driver

| samsung2550 a răspuns (pentru bUbU22):

Da am avut si eu aceeasi problema si am instalat driverul pentru sunet. Exista un program care iti scaneaza toate driveree lipse si ti le da el se numeste driver robot si daca nu sti cum se folosete uitate si u la filmuletul asta http://www.youtube.com/watch?v=bHiLxW13K3E&feature=related aici iti arata cum il descarci si cum se foloseste. FUNDITA

| bUbU22 explică (pentru samsung2550):

Am facut ce zice in video am dat scan si cand dau get drivers imi cere nu stiu ce licenta de unde iau aceea licenta

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru bUbU22):

Pai pirateazal...

| samsung2550 a răspuns (pentru bUbU22):

Pai aici e o mica problema trebuie sa o cumperi

| Carasan a răspuns:

Scoate boxele si punele din nou. Cand o sa le pui o sa vezi ca iti arata trei chesti pe care sa le activezi. Activeazale pe toate...

| Alexandru_Cojocea_1995 a răspuns:

Asa am patit si eu dar am avut windows 7ultimate trebuie instalat flash player sau asa ceva asa am patit-o am adus castile si tot nu mergeau poana mi-am dat seama bafta sper sa mearga

| Emanuel_Emanuel_2000_SJvT a răspuns:

Salut TPU! Am si eu o problema la PC:Nu imi merge sunetul...Am instalat sunetu si tot nu merge ce sa fac sad