Pentru a adauga/schimba limba romana la tastatura sau a comuta intre 2 sau mai multe limbi la tastatura scrii in Start, Run comanda :"control intl. cpl" apoi faci click pe "Languages" si "Details",
Va aparea o noua fereasta cu limbile la tastatura deja instalate faci click pe add pentru a adauga o limba la tastatura, alegeti limba Romana (sau ce limba doresti sa adaugi) si la Layout alegi "US" si apesi OK, Apply, OK.
Pentru a comuta intre limbile instalate la tastatura tii apasat shift-ul din stanga si apesi alt tot din stanga, limba se mai poate schimba din language bar (click dreapta si selectezi limba cu click stanga).
[http://www.e-phorum.net/]
Eu demult nu am avut windows xp, asa ca daca nu intelegi da-mi un mesaj pe privat.
Intri in my computer -> control panel -> ceas, limba si regiune -> limba(sau tastatura) si trebuie sa-ti apara o fereastra cu servicii de text si limbi de tastatura : adaugi limba romana.
Si de acum incolo o sa-ti apara jos in coltul din dreapta.
Daca nu ai inteles da-mi un mesaj pe privat si o sa te ajut cu mare placere.
Bafta!
In control panal si la region settings ar trebui sa gasesti.
Sau click dreapta pe bara de start ->toolbars -> language bar si o sa iti apara acea fereastra de care zici ca ptoi schimba limba.