anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema legata de PC. Mi-am formatat PC-ul si apoi am vrut sa instalez placa audio. Ok. Dau restart si deschid o melodie. Nu se aude nimic. Verific daca cablurile sunt conectate.Sunt. Verific sa vad daca e ceva pe mute. Nimic. Intru la optiuni la sunet. Toate sunt facut bine, dar tot nimic. Ma poate ajuta cineva?

7 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

INainte de a se instala orice altceva in comp se instaleaza driverele pentru placa BZAAAAAAaaaaaaaaaaaaa... WTF! Apoi puteti instala si drivere pentru mamicile voastre care nu au avut ce face cand v-au procreat! Succes! happy

Răspuns utilizator avertizat
| .::CyBeR::. a răspuns:

Vezi daca, cablul audio este conectat unde trebuie, si vezi daca ai instalat cum trebuie driverul.
Dar...de unde ai luat driver-ul?(nu ca n-as sti sa imi iau drivere big grin)

| .::CyBeR::. a răspuns:

Aia e versiunea placii audio(hardware), conteaza software-ul de sunet care e compatibil cu placa audio, incearca cu realtek(atentie la ce versiune de windows ai) sau cu ATI Sound(http://support.amd.com/......mi_xp.aspx

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Diverele audio" cui i le lasi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa spun.Si pe-alea le-am inst.sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuzati-ma. Am verificat mai bine si am aflat ca driverele nu sunt instalate. Placa mea: CMI8738/C3DX PCI. Care poate sa imi spuna si mie unde gasesc driverele?