Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs/programul respectiv şi dai Remove.
3.My Computer/Local Disk(C/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante".
2.Start/Control Panel/Add or remove Programs e valabil pentru Xp.
Mare diferenta! Ca scrie Uninstall programs la w7.
Nu e mare, dar pentru cine nu stie, cauta textul exact si nu-l gaseste. Poate n-ai intalnit incepatori la viata ta. Exista, si trebuie informati corect!
Daca stie ceva engleza ar trebui sa se descurce cu aceste cuvinte.
Asa este, nu am bagat de seama ca are W.7. Pentru acesta este Programs and Features.
Doar am vrut sa evidentiez un lucru. Nu vreau s-o consideri un atac la persoana sau ca am ceva de impartit cu cineva (am tinut neaparat sa spun asta, ca sa nu se inteleaga gresit). Multumesc!
Winzip este un program de arhivare-dezarhivare necesar pentru Windows. Este la fel cu Winrar. Nu inteleg de ce te deranjeaza? oricum dezinstalarea se face din Control Panel/Programs and Features/ si apoi dai Uninstall. Daca nu merge cauta-l pe net, reinstaleaza-l si apoi da-i Uninstall.
Lavinia_Cristina_ întreabă: