| GRASUALEX19 a întrebat:

TPU. Am si eu un Pc cu sistemu de operare Windows 7 ultimate x86(32biti) si vreau sa il configurez in asa fel sa imi fuctioneze in jocuri cursiv fara intreruperi(ma refer la jocuri suportate de majoritatea pc) am urmatoarele componente placa de basa, ASRock H61M-VG3 / H61M-VS3 Motherboard (Micro ATX Form FactorRam ZEPELIN 2 GB DDR3 1333 Procesor Intel CeleronG1610 2.60GHz socket LGA 1155 Hard disck 250GB Segate SATA2 7500rpm Unitate optica LG DVDRW GH24NS95 SATA placa video, audio, retea intregrata sursa ATX 450 wati. Vreau sa dezistalez definitiv tema aero si unele programe din windows pe care nu le folosim cum ar fi jocurile. Multumesc

7 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut, din ce spui tu calculatorul este cam vechi. Ca sa aflii daca un joc iti va merge corect sau nu va trebui sa te uiti la cerintele minime ale jocului. Nu m-as mira ca cerintele minime ale jocurilor sa fie mai mari decat hardul pe care il ai.

Si nu iti mai pierde timpul cu configurarea windowsului prea mult. E adevarat... ajuta. Dar nu intr-o masura wow.

| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
1 Ca sa rulezi mai bine anumite programe sau jocuri din system trebuie sa configurez calculator si sa-l cureti pentru a creste performanta.

2 Systemul este unul tip Low (dar merge sa joci jocuri pentru minim de system).

3 Cum cresti performanta:
-Descarca Advanced System Care 8 Free (si fa o scanare, dupa faci o reparare a problemelor din pc).
PS:Nu este antivirus este un program de crestere a performantei.

-Trebuie dezactivate anumite programe care nu le folosesti deloc dar consuma destul de multe resurse.
Start=Control Panel=Administrative Tools=Services.
Dai click pe Stop si dupa Disable la urmatoarele programe:
-Adobe Flash Player Update Service
-.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86
-Alerter
-ASP.NET State Service
-Computer Browser
-Distributed Link Tracking Client
-Distributed Transaction Coordinator
-Google Update Service (gupdate)
-Health Key and Certificate Management Service
-Messenger
-Mozilla Maintenance Service
-Network Access Protection Agent
-Fax
-Protected Storage
-Skype Updater
-TeamViewer
-Windows Time
-Windows Search
-Windows Automatic
-Yahoo Update

4 Pana acuma ti-ai crescut viteza la pc cu 5-10%.

| DragomirMihail2020 a răspuns:

PS:Sunt multe setari care poti sa iti cresti performanta la un pc dar eu am zis doar cateva.
Oricum o sa vezi o mica imbunatatire la pc cum merge si cat de bine navighezi.

| StefanKogut a răspuns:

Inlocuieste Win7 Ultimate ("cea mai proasta versiune ever") cu Win7 Home sau Win7 Proffessional, nu mai folosi Aero Theme, chenare transparente si fandoseli de astea si o sa-ti mearga brici. Cu cat sistemul consuma mai putine resurse cu atat ai mai multe disponibile pentru ce vrei sa rulezi peste sistem, in cazul tau jocuri. Cel mai putin consuma versiunea Home, urmeaza Pro.

| GRASUALEX19 explică:

Calculatoru e luat pe data de 23-08-2013 toate drivere sunt actualizate la zi. Cum sa fie vechi.

| GRASUALEX19 explică:

De unde pot sa descarc windows 7 home. Cum pot sa trec de pe windows 7 ultimate pe windows 7 home fara a formata sau a pierde date de pe partkitia cu sistemu?

| GRASUALEX19 explică:

Am cautat si le-am gasit dezactivate adica oprite. Am TunelUp Utilities 2014. Cred ca el mi-lea dezactivar.