| GeorgeMihai a întrebat:

Am sistem 5.1 si la unele melodii dupa youtube, nu mi se aud chiar toate boxele ci doar 2.1 sad. Am intrat si sus in bara la chrome://plugins si tot degeaba sad am dezactivat Adobe flash player sad si nimic. Doar unele melodii mi se aud, in rest nici un rezultat sad Pana acum cateva zile imi mergeau toate la orice melodie, dar acum face figuri sad. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns util dau funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci stai linistit, nu e problema de la tine, ci de la youtbe.Pe youtube incarac toti ce vor, chiar daca materialele nu sunt bune. NU dezactiva Adobe flash player ca nu mai poti juca jocuri pe facebook si nu vei mai putea vedea cplipuri, o zi buna.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca melodii din calculator si vezi daca face asa. Atunci inseamna ca ai probleme.

| GeorgeMihai explică (pentru anonim_4396):

Melodiile din pc se aud in toate boxele, doar pe youtube e problema, in rest daca ascult seturi sau melodii de pe alt site se aud in toate boxele oh go on

| chioscuta a răspuns:

Am aceeasi problema la fel ca tine.Am avut un sound blaster si cand ma jucam in driver si setam ceva pe acolo imi mergea 5.1 pe youtube, acum am schimbat placa de baza, un MSI si am realtek HD 7.1 si nu am mai bagat sound blaster-ul, acum cu realtek-ul mi se aude 2.1 si nu stiu ce sa ii fac.

| Unforgettable23 a răspuns:

Nu este vreo problema de la tine din PC. Cel care a publicat melodia, probabil, in studio-ul sau de inregistrari a realizat-o stereo. Parerea mea e ca nu ai de ce sa iti faci griji.