| PuținConteazăNumele a întrebat:

Am un Allview p6 energy lite care tocmai a venit din garanție de 3 săptămâni pe motiv ca i se dusese softul, nu se mai încarca, nu se mai aprindea. După mai mult de 15 în care a fost pe "masa tehnicianului" l-au reparat. Dar în ultimele 2 zile l-au apucat alte alea, se stinge dintr-o dată când are chef, dar nu se stinge de tot, rămâne ecranul negru dar e aprins. Voi ce credeți că are? Scuzați exprimarea laughing Ofer fundă

4 răspunsuri:
| RNG2001 a răspuns:

Nu stiu exact dar e posibil sa fac vreun scurt si de aceea sa se inchida sau problema poate fi chiar din soft.

| Anonimat10 a răspuns:

Ai incercat Resetare Soft e gratuit cauta in setari e easy nu e nimic Reset Tell=Reinstalere Windows cam asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai prins printre primele vandute, asa sunt astea de calitate proasta, reseteaza-l, dar nu o sa se schimbe prea mult cat timp e de la hardware (partea fizica, componentele). Pur si simplu vei avea un software curat.

| Rommeo a răspuns:

Din pacate aceste marci sunt de unica folosinta (epave) prin prisma marcii in sine. Alaturi de Allview se mai adauga: Bluboo qukitel eboda, evolio, cubolt. Daca tineti la buzunarul vostru nu mai dati banii pe asemenea pocnitori. Mai degraba cumperi un telefon SH de la un brand mai de doamne ajuta de 2-3 ani, ca o sa te tina si o sa-ti mearga fara probleme. Eparerea mea asa ca trateazo ca atare.